Gå til sidens hovedinnhold

Se hilsenene til fedrene her

Artikkelen er over 1 år gammel

I dag er det farsdag, og Lp har i løpet av den siste uka mottatt oppimot hundre farsdagshilsener til fedre i alle aldre. Her har vi samlet sammen et knippe hilsener.

Farsdag er en årlig hedersdag for fedre. Feiringen av dagen har ingen lange tradisjoner i Norge, og ble innført etter morsdagen etter andre verdenskrig. Graden av feiring i Norge varierer sterkt fra familie til familie, men farsdagen har i følge Store norske leksikon aldri blitt så populær som morsdagen. Derfor ønsker Lp å gi en ekstra oppmerksomhet til fedrene i dag.

Tidligere denne uka ble redaksjonen tipset om en far som ville glede barna i barnehagen med å produsere snø, slik at vinteren kunne komme litt tidligere i år. Magne Solberg fikk tak i en snøkanon og startet med arbeidet kvelden i forveien. Det ble full fres med snøkanon, noe som gledet mange barn i Dampsaga barnehage. På hjemmebane hadde han allerede produsert snø i massevis for datteren sin Alice på 2,5 år. Laagendalspostens fotograf titulerte han raskt for «superpappaen».

Les saken her: Full fres med snøkanon i barnehagen: – Dette er kanonbra

Se bildene med hilsener under. I Laagendalspostens hilsener på farsdagen finner du enda flere hilsener.

Bildeserie

Bildeserie: Farsdagshilsener

LES OGSÅ:


Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.