Opplev nyskaping, ingeniørkunst og spennende teknologi under USNexpo 2019. I år arrangeres den store teknologimessen 28. mai for første gang på Kongsberg.

28. mai på Krona skal snart ferdige ingeniører fra Universitetet i Sørøst-Norge vise «hva de er gode for».

USNexpo er en viktig møteplass for næringslivet og ingeniørstudenter, og publikum får oppleve naturfag, fysikk og matematikk i praksis. USNexpo arrangeres i år for første gang ved campus Kongsberg. Messen arrangeres også ved campusene Vestfold og Porsgrunn samme dag.

Teknologimessen er et av årets høydepunkter, hvor du får se resultatene av intenst, kreativt og faglig arbeid fra  ingeniørstudentene. Messen skal vekke nysgjerrighet hos fremtidige studenter, potensielle arbeidsgivere og publikum.

USNexpo er spesielt tilrettelagt for distriktets arbeidsliv. Mange av prosjektene er utført på oppdrag fra eksterne oppdragsgivere, som viser at Universitetet i Sørøst-Norge har nær kontakt og godt samarbeid med industri og næringsliv.

Ingeniørstudentene gleder seg til å vise hva de har utviklet, og hovedprosjektene presenteres på ulike stands på campus gjennom hele denne dagen.

Velkommen til en spennende arena for teknologiprat, idéutveksling og teknologiske nyvinninger.

Les mer på: www.usn.no/expo