Det forteller Arne Vagnild i Kongsberg-politiet søndag morgen. Slåsskampen startet ved 3-tida natt til søndag.

Tips fra vitner

– Det var to på den ene sida og fire på den andre, men ting er litt kaotisk på natta så vi har ikke fått hele bildet ennå, forklarer han.

Han forteller at politiet har sikret seg video av det som skjedde.

– Vi tar gjerne imot tips fra nøytrale vitner. Forklaringene til de involverte spriker jo ofte. Saken vil bli etterforska videre og vi vil blant annet hente inn flere videoer, sier han.

(Saken fortsetter under kartet)

Knekt nese og kuttskader

Det er ikke mange ukene siden en mann i 30-årene ble sendt til sykehus etter å ha blitt påført vold mot hodet. Da var flere ungdommer involvert. Etter hendelsen siste helga i oktober har flere av de involverte ungdommene sagt at de ikke er enig i fremstillingen til politiet.

– Har dette noen sammenheng med slåsskampen denne helga?

– Nei, det var ikke de samme personene, sier Vagnild.

Han forteller at de involverte ble kjørt til legevakta med blant annet knekt nese og noen kuttskader i leppa. De var ikke ferdig hos legevakta da politiet reiste videre. Foreløpig vet ikke politiet så mye om hendelsesforløpet og hva som skjedde forut for slåsskampen, men de vil innhente flere videoer og foreta avhør. Det skal ikke ha blitt brukt kniver eller andre gjenstander i forbindelse med slåsskampen, og ingen er alvorlig skadet.

Vagnhild forteller at det ellers har vært stille og rolig på byen, til tross for at julebordsesongen er i gang. De har hatt et par tilfeller av berusa personer som har ligget og sovet, og fått dem til å komme seg hjem istedenfor å ligge ute i kulda.

LES OGSÅ: