Signerte avtale med KDA: – Det er hyggelig at også mindre selskaper i Kongsbergindustrien vinner kontrakter

NY KONTRAKT: Kongsberg Terotech og Kongsberg Defence & Aerospace har signert en fem års rammeavtale. Fra venstre: Jon Andre Olaussen (KDA), Nina Arndal (KDA) og Jarle Gjøsæther (Kongsberg Terotech)

NY KONTRAKT: Kongsberg Terotech og Kongsberg Defence & Aerospace har signert en fem års rammeavtale. Fra venstre: Jon Andre Olaussen (KDA), Nina Arndal (KDA) og Jarle Gjøsæther (Kongsberg Terotech) Foto:

Kongsberg Terotech AS og Kongsberg Defence & Aerospace AS samarbeider.

DEL

Torsdag signerte Kongsberg Terotech AS en fem års rammeavtale med Kongsberg Defence & Aerospace AS for forebyggende, akutt vedlikehold og tekniske ingeniørtjenester.

Rammeavtalen kan få et omfang på over 100 millioner kroner.

– Det er hyggelig at også kompetansekrevende mindre selskaper i Kongsbergindustrien er konkurransedyktige og vinner kontrakter, skriver Jarle Gjøsæther, daglig leder i Kongsberg Terotech, i en pressemelding.

Les også: GKN må nedbemanne – 150 kan miste jobben over sommeren

Vinn/vinn

– Målet er en vinn/vinn-situasjon som gjennom aktivt samarbeid gir økt verdiskapning og konkurransekraft som skal sikre produksjon på Kongsberg i mange år fremover, sier Gjøsæther videre.

Kontrakten er ringvirkninger av F-35 Joint Strike Fighter (JSF)-kontraktene som KDA har, og bidrar i utviklingen av fabrikken på Arsenalet.

– Vi er glade for at KDA har stort fokus på å bruke og utvikle et norsk leverandørnettverk.

Får gode skussmål

Kongsberg Terotech leverer produkter og tjenester som støtter produksjonsbedrifter.

De er glade for å få gode skussmål fra KDA for å fremstå som en profesjonell aktør innen sitt fagområde.

– Det er også viktig for KDA å utvikle langsiktige relasjoner til sine underleverandører, og de trenger dyktige leverandører for å lykkes med sine prosjekter.

Les også: – Det er ingen nye smittetilfeller på Kongsberg


Artikkeltags

Kommentarer til denne saken