Det forteller politiinspektør Odd Skei Kostveit til Laagendalsposten. Han er mediekontakt i forbindelse med hendelsene på Nore fredag.

Fakta: Dette har skjedd i Nore

Ikke barn

– Siktede hadde fått en liten skade og er nå under transport til Ringerike fengsel. Det blir fengslingsmøte i Drammen lørdag, forteller han ved 15.30-tiden fredag

– Var det barn involvert i hendelsen?

– Det er ingen indikasjoner på at det var barn involvert i hendelsen, hvis vi tenker på direkte involvert som utsatt for noe eller grepet inn. Det kan ha vært at noen barn har sett hendelsen, uten at vi har oversikt over det ennå, forklarer han.

En tredje person som er lettere skadd var med på å overmanne gjerningspersonen.

Kostveit forteller at vedkommende ikke er ferdig i avhør ennå. Han forteller også at en sivil som ikke har tilknytning til siktede eller fornærmede har vært en av de som overmanna siktede. Han presiserer at de ennå ikke har full oversikt over hvem som var involvert i hvilke deler av hendelsen.

(Saken fortsetter under bildet)

Avhører vitner

Det ble først meldt at fornærmede var kritisk skadd, men det viser seg nå at hun er skadet, men ikke livstruende. Kvinnen er 44 år.

Politiet er nå i gang med å avhøre vitner.

– Vi vil identifisere og foreta avhør i ettermiddag og kveld. Ellers er det krimtekniske undersøkelser på stedet og en del elektroniske spor og mulig videoovervåking, sier Kostveit.

Advokat

Anders Green er advokat for siktede.

– Jeg har ikke fått snakket med ham ennå, så jeg ønsker ikke å kommentere saken før jeg har gjort det, sier han.