Det bryr meg fint lite når de store avisene lager overskrifter som kun er ment for å selge antall klikk. Men når en lokalavis med monopol gjør det får det en helt annen klang og betydning.

Selv om jeg har sagt fra hvor jeg står når det gjelder Biltema saken, så handler ikke dette om Biltema.

Journalist Mona Sandviken er helt sikkert like kjekk og grei som medmenneske som alle andre i Laagendalsposten, og vi setter ofte pris på jobben de gjør. Men av og til må man sette foten ned når posisjonen brukes til maktmisbruk.

Etter debatten om sentrumshandel og Biltema kjører Laagendalsposten ut en stor overskrift med "Næringslivet er enige om at Biltema bør etablere seg i sentrum". Ferdig med den saken.

Her påstår Laagendalsposten at hele næringslivet i Kongsberg har enes rundt dette. Og det, er ren løgn.

Det var 3 debattanter som var enige. Ikke "hele næringslivet" i Kongsberg slik journalisten trykket ut til folket. Og det var ikke 3 tilfeldige utvalgte som utgjorde denne opinionsmålingen til Laagendalsposten heller.

Alle 3 er gårdeiere i sentrum og har en klar egeninteresse i saken.

Man spør ikke 3 representanter fra ett eller to partier i kommunestyret om deres mening og så publiserer at "kommunestyret mener enstemmig at...".

Så Laagendalsposten, er det andre saker vi burde vite om hvor dere vrir på saker og lager deres egne sannheter, eller var dette en engangsforeteelse?

Hvis det skjedde ved en glipp regner jeg med at dere også publiserer en korreks av dere selv så vi leserne får et riktig bilde av hva dere var vitne til.