Men er det gratis å spille breddehåndball i Skrim? Selve treningene blir nå lagt opp til å være gratis, men kamper som våre barn spiller koster det 60 kroner å komme inn og se på. Jeg selv har to aktive jenter med mange kamper. Med 2 foreldre som de fleste har, så er vi på 120 kr for en dag. Ikke uvanlig at våres jenter til sammen spiller kamper hver helg lørdag og søndager. Da er vi på 240 kr for en helg + diverse ting man kjøper i kiosken for å opprettholde denne. Gjennom hele sesongen blir det faktisk ganske mange 1000-lapper (4-6 000 bare i inngangspenger) for å opprettholde breddeidretten. Mine jenter spiller også fotball nå 10–11 måneder i året. Der betaler vi ikke noe for å komme og se kamper. Både treningskamper, futsal og vanlig seriekamper gjennom en lang sesong.

Hva er forskjellen? Kommunene eier alle anleggene som det spilles på, og siden breddeidretten er gratis så skal det ikke betales noe for leie av anleggene. Det regner jeg også med gjelder Skrimhallen. Så hvor går pengene hen? Går de til bredde eller går dette til noe annet? Og hvorfor koster det penger for å se sine håpefulle drive med den idretten de er glad i?
Det går i dugnader, lodd og nå ny lansering med enjoy bonusguiden.
Selve inngangsbilletten blir diskutert på tribunen av foreldre så derfor tar jeg opp dette temaet.
Full forståelse at det koster å drive barneidrett, dette veit jeg på grunn av mange år som fotballtrener i KIF, men det å ta inngangspenger i en idrettshall for å se sine barn spille håndball i alder av 7 år, er drøyt etter min mening.
Det er ikke direkte fullt på tribunene under kamper, kan dette være en liten årsak for noen foreldre?
Og verste fall hvis dette vil smitte over til andre idretter.