Gå til sidens hovedinnhold

Skrimjentene suverene i stafett-KM

Skrimjentene Kristin Roland, Helene og Mathea Tegdal var helt suverene i stafett-KM i langrenn på Liatoppen onsdag.

Holeværingen ledet inn til første veksling foran Skrims Kristin Roland, men søstrene Helene og Mathea Tegdal sørget for gullet etter to meget gode løp.

Yngstejenta Helene Tegdal sendte storesøster Mathea ut med god margin til konkurrentene i 13 til 16-årsklassen og i mål skilte det 1,56 minutt til Holeværingens lag på sølvplass og over tre minutter til Mjøndalens lag på bronseplass.

Skrim-sølv

Eikers Per Ingvar Tollehaug vekslet først på juniorstafetten på Liatoppen med god margin til Skrim og Albert Berget på tredjeplass, men det var Konneruds førstelag som til slutt stakk av med gulet.

Sander Buen Bjørsnøs på andreetappen for Skrim gikk et bra løp og det samme gjorde ankermannen Magnus Myhre Næsset, og til slutt måtte Skrims trio se seg slått med 22 sekunder av Konneruds gulltrio.

Eiker med Knut Birkholm på andreetappen og kongsberggutten Magnus Tobiassen på ankeretappen tok bronsen tre sekunder bak Skrim.

I guttenes 13-16-årsklasse, som hadde 18 deltakende lag, ble Skrims førstelag med Kristian Waal Lande, Jarand Gustafsson og Andreas Myrvold Skovlyst nummer fire, 2,17 minutter bak kretsmesterne på Konneruds førstelag.

Gode rekrutter

Skrimtrioen Mats Spiten, Linus G. Bolstad og Jakob Løvdal Lekve vant 11–12 årsklassen med god margin til konkurrentene i løypene i Ål.

40 sekunder var de foran Konneruds førstelag.

Skrim-trioen Mina Lauvlid, Silje N. Nybråten og Hanne Myhre Næsset ble nummer tre i jenter 11–12 år, slått med 45 sekunder av Konnerud.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.