Ingvild Bakkerud sto over mot Frankrike

STO OVER: Ingvild Bakkerud spilte torsdagens kamp mot Polen, men sto over mot Frankrike lørdag.

STO OVER: Ingvild Bakkerud spilte torsdagens kamp mot Polen, men sto over mot Frankrike lørdag. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Norge, uten Ingvild Bakkerud på banen, reddet uavgjort helt på tampen da de møtte Frankrike i Golen League-turneringen lørdag ettermiddag

DEL

De norske håndballjentene unngikk så vidt et fjerde strake tap for Frankrike lørdag. Norsk bråstopp i starten 2.-omgangen forbauset Thorir Hergeirsson.

– Det er opp og ned som ventet. Det er veldig bra når det er opp, og så har vi noen bølgedaler hvor vi slurver, sier landslagssjef Hergeirsson til NTB om prestasjonen.

Odense-spiller Ingvild Bakkerud er med i den norske troppen til Golden League-kampene, men ble ikke tatt ut mot Frankrike.

– Det er litt «attitydsforskjell» på første og andre omgang. Vi må se litt på hva vi gjør i pausen som gjør at vi faller så mye i begynnelsen av 2.-omgangen.

Norge ledet 14-9 ved pause og hadde flere sjanser til å øke i åpningsminuttene av andre omgang. Men det stokket seg en del. Frankrike tok muligheten laget ble tilbudt og kom tilbake.

Norge fikk et frikast noen få sekunder før slutt, og Kristiansen hoppskjøt inn 22-22.

Før lørdagens kamp hadde Frankrike slått Norge i tre ganger på rad.

Søndag avsluttes Golden League med kamp mot Danmark for Norge. Der blir det fortsatt god fordeling av spilletid og trening med tanke på å spisse troppen opp mot EM.

Sluttspillet går i Frankrike i desember. (©NTB)

Kampfakta

Norge – Frankrike 22-22 (14-9)

600 tilskuere

Norge: Silje Solberg, Katrine Lunde – Emilie Hegh Arntzen, Veronica Kristiansen 7, Heidi Løke, Stine Skogrand, Silje Waade 1, Stine Bredal Oftedal 4, Kari Brattset, Vilde Mortensen Ingstad 3, Helene Gigstad Fauske, Marit Røsberg Jacobsen, Amanda Kurtovic 2, Sanna Solberg 1, Thea Mørk 4, Marta Tomac.

Toppscorer Frankrike: Jannela Blonbou 3.

Utvisninger: Norge 4 x 2 min., Frankrike 4 x 2 min.

Dommere: Line Hesseldal/Karin Christiansen, Danmark.

Norge møter Danmark søndag

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som skjer i Kongsberg og Numedal. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags