Laagendalsposten viser Skrim-kamper

ENIGHET: Are Stokstad (t.v.), konsernsjef i Amedia og Erik Langerud, generalsekretær i Norges Håndballforbund, gleder seg over avtalen mellom de to partene som tillater overføring av seriekamper i handball for Amedias aviser og mediehus.

ENIGHET: Are Stokstad (t.v.), konsernsjef i Amedia og Erik Langerud, generalsekretær i Norges Håndballforbund, gleder seg over avtalen mellom de to partene som tillater overføring av seriekamper i handball for Amedias aviser og mediehus. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

En ny avtale, sikrer overføring av håndballkamper i fire år fremover.

DEL

Amedia, konsernet som eier Laagendalsposten, har i dag, tirsdag, kommet til enighet med Norges Håndballforbund og Norsk Topphåndball om å sende eliteseriekamper i håndball. Det betyr at du kan se Skrims kamper, både borte og hjemme, på Laagendalsposten.no.

I tillegg betyr avtalen av Amedia også har visningsrett for håndballens nivå to og tre.

Avtalen har en varighet på fire år.

Ønske fra klubbene

Generalsekretær i Norges Håndballforbund, Erik Langerud, sier avtalen med Amedia er viktig for norsk håndball.

– Dette er en stor dag. Med Amedia på laget vil vi øke både oppmerksomheten og engasjementet gjennom bred distribusjon i landets lokalaviser. Samtidig vil Nettavisen bidra til riksdekkende oppmerksomhet. Amedia er en perfekt partner, og vil i enda større grad øke interessen for norsk håndball med et lokalt preg, sier Langerud i en pressemelding fra Amedia.

– Dette er noe klubbene har ønsket å få til, og vi er sikre på at vi sammen vil sikre en god utvikling av topphåndballen i media, sier daglig leder i Norsk Topphåndball, Hein Barthold.

Øker sportspakka

Avtalen betyr det Amedia aviser og mediehus vil overføre minst 260 eliteseriekamper. Kampene vil ikke lenger ligge åpent på HåndballTV eller Norsk Tipping. Med unntak av TV-kampene TV2 velger, vises kampene eksklusivt gjennom Amedias aviser og netthus.

En viktig avtale for landets lokalaviser, sier konsernsjef i Amedia, Are Stokstad.

– Håndball er en viktig idrett som engasjerer både nasjonalt og i lokalsamfunn over hele Norge, og som det er en viktig oppgave for avisene å ha en bred og god dekning av. Avtalen betyr at våre medier nå blir sentrale møteplasser for håndballinteresserte nordmenn, og at håndballklubbene får økt oppmerksomhet og spredning. Med den avtalen vi nå er blitt enige om er våre 513.000 abonnenter sikret direktesendt sportsjournalistikk av høy kvalitet, og over hele landet kan håndballinteresserte nå finne sitt favorittlag gjennom Amedias felles vertikal for sportsinnhold, Norgessporten, sier konsernsjef Are Stokstad.

Håndballen er et nytt tillegg til Amedias satsing på direktesendt sportsjournalistikk. Fra før tilbyr konsernets aviser fotballkamper fra 2. divisjon, 3. divisjon, NM og eliteserien for damer, samt øverste nivå i basket, ishockeyens 1. div. og en rekke andre lokale arrangementer.

Lokale kommentatorer

Det er Norsk Topphåndball som står bak produksjonen av håndballkampene. I Skrims åpningskamp mot Fana, var det Helge Trollerud og Kine Fusche Jenssen som var på kommentatorplass i Kongsberghallen.

LES OGSÅ:

MED SOM KOMMENTATOR: Kine Fusche Jenssen kommenterte Skrims første hjemmekamp med Helge Trollerud.

MED SOM KOMMENTATOR: Kine Fusche Jenssen kommenterte Skrims første hjemmekamp med Helge Trollerud. Foto:

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som skjer i Kongsberg og Numedal. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags