Gå til sidens hovedinnhold

Slik møtet 31. mai er lagt opp til, vil styret tvinge igjennom sin mening

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Arroganse er mitt inntrykk av styret i Flesberg e-verk!

Før forrige samling i e-verkssaken forhåndsstemte vi. Alle forhåndsstemmene ble forkastet. Lovligheten av dette har vært tatt opp seinere. Mange møtte på samlinga på Stevningsmogen/skolen. Her kom mange ukjente med fullmakter. Flere reagerte på dette. Det var et godt forsøk på kupp.

– Innkalling til ekstraordinær generalforsamling er mottatt. Fristen for å skrive fullmakt var gått ut.

– I sakspapirene leser jeg mange setninger som ikke betyr noen ting. God og forståelig norsk er greit å lese i «offentlige» papirer.

Smittereglene gjør at fysisk fremmøte blir begrenset. Resultatet må bli et digitalt møte i tillegg. Behersker alle aksjonærene denne digitale tilstedeværelsen da? NEI, det tror jeg ikke! Styret skyver mange vekk fra å uttale seg og for å stemme. Alle ansatte i Flesberg e-verk har stått på for kommunens innbyggere. Sammen med Rollag vil det fortsette slik. Godt samarbeid på tvers av kommunegrensene i Numedal er positivt. Her må vi enes.

Slik møtet 31. mai er lagt opp til, vil styret tvinge igjennom sin mening. Avlys hele den ekstraordinære generalforsamlingen. Sjansen for å bli smittet av Covid er stor med flere i samme rom. Det er tydelig tale fra ekspertene. Pandemien vil ta slutt en gang, og da kan vi fylle opp lokalene på Stevningsmogen/skolen med riktig folkemengde, og alle aksjonærene kan få fram sin mening.

Kommentarer til denne saken