Færre i bakken under skifesten

Av og
Artikkelen er over 6 år gammel

1.750 i stolheisen og 7-800 publikummere er noe mindre enn det Kongsberg Skisenter hadde forventet i forbindelse med årets Snowstock.

DEL

– Det er ikke noe særlig mer folk enn på en vanlig lørdag, sier Heidi Holm, administrasjonssjef i Kongsberg Skisenter.– Vi hadde forventet minst 2.500 heisgjester i dag. Kanskje vinden må ta noe av skylda...

– Fredagen med gratis heiskort til alle var dårlig besøkt. Det var litt skuffende, sier Holm.

Likevel, skifolket strømmet til årets Snowstock i Kongsberg skisenter lørdag. Før arrangementet kom igang håpet arrangøren på rundt 3000 i bakken i dag.

Snowstock-sjefen Trond Rosenberg merket allerede fredag kveld var det godt trøkk i bakken. Discohøyttalerne gikk varme mens de yngste deltakerne yppet seg i Big Air-konkurransen.

- Det var nok 500-600 skikjørere og publikum her i går kveld. Det er vi godt fornøyde med, sier Olav Bjella Stavn i Snowstock.

SJEKK VIDEO FRA BAKKEN!

Både Rosenberg og Bjella Stavn sier arrangøren har fått mange bra tilbakemeldinger på årets Snowstock allerede.

- Det virker som om folk virkelig koser seg i bakken, sier Trond Rosenberg.

Det er i dag det for alvor braker løs i Funkelia. Arrangøren byr på et spekket program for skifolk i alle aldere og for alle ferdighetsnivåer. Det hele tar forhåpentligvis skikkelig av når det aller største hoppet skal bekjempes klokken 15.00 i ettermiddag. Da er det klart for høydepunktet "Badass of the year".

Laagendalsposten.no følger Snowstock utover dagen!

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som skjer i Kongsberg og Numedal. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags