Gå til sidens hovedinnhold

Sommerperle fra Sibeth

Så deilig det hadde vært med en «quick fix» for knuste hjerter! Artist og låtskriver Sibeth har laget en sommerlåt, full av glede og humor, om nettopp dét.

«Heart Repair Service» slippes fredag 4. juni, og er siste smakebit før Sibeth Hoffs kommende debutalbum.

– På denne låten fabulerer jeg om muligheten for å levere sitt knuste hjerte på verksted og få det reparert. Det ville jo vært helt genialt om vi kunne gjøre det, på samme måte som vi gjør når bilen ikke funker, sier artisten.

– Da eks-samboeren min og jeg gikk fra hverandre etter 14 år, føltes det som om hjertet mitt var bulkete, oppskrapet og temmelig knust. Det var da det streifet meg at det hadde vært fint å kunne levere det et sted for reparasjon. At jeg kunne sende det inn til service, og få det tilbake skinnende, glatt og flunkende nytt, for så å kunne starte på nytt igjen med blanke ark.

Sibeth skrev låta for mange år siden, men opplever at tematikken er minst like aktuell i dag.

– Vi er på vei til å ta livene våre tilbake etter et år som har vært utfordrende på så mange vis, og hjerter kan jo bli skadet av flere ting enn samlivsbrudd. Ensomhet, frykt og stress over lang tid gjør noe med de fleste av oss, og jeg håper at «Heart Repair Service» kan bringe glede, rytme og følelsen av sommer inn i hjertet på dem som lytter, avslutter Sibeth Hoff.

LES OGSÅ: Verdig hyllest av en stor kulturpersonlighet

Kommentarer til denne saken