Søndag kjøres det om NM-medaljer i FunkeliaBRETTCROSS-NM: Søndag kjempes det om NM-medaljer i Funkelia, mens det kjøres norgescup der lørdag. FOTO: OLE JOHN HOSTVEDT

BRETTCROSS-NM: Søndag kjempes det om NM-medaljer i Funkelia, mens det kjøres norgescup der lørdag. FOTO: OLE JOHN HOSTVEDT Foto:

Endelig er NM i snøbrettcross tilbake i Funkelia og med KIF, som har vært ledende på denne snøbrettgrenen, som teknisk arrangør.

DEL

De siste sesongene har snøbrettcross vært arrangert sammen med slopestyle og big air i NM på Hovden og i Trysil, men nå er Kongsberg skisenter igjen mesterskapsarena.

KIF-kjørerne har da også dominert denne grenen i en årrekke og det ville forundre om de ikke tar godt for seg av medaljene i søndagens NM.

Stian Sivertzen, som nå er landslagssjef og pensjonert crossutøver er dessverre opptatt med X-games på Hafjell, og stiller ikke.

Det gjør heller ikke uvdølen Ola Rudi., som er hyret inn som smører under X-games.

Christian Ruud Myhre, som la opp foran forrige sesong, og som nå er trener for KIF stiller og det samme gjør Håvard Heggem i spissen for 23 KIF-utøvere i klassene yngre junior, junior og senior.

Lørdag kjøres det norgescup og da får også kidsa være med og da stiller KIF med over 50 utøvere!

Ikke rart Hege Steffensen og de andre ildsjelene i KIFs snøbrettgruppe gleder seg.

FORNØYD: Hege Steffensen, lederen i KIFs snøbrettgruppe, er fornøyd med deltakelsen.

FORNØYD: Hege Steffensen, lederen i KIFs snøbrettgruppe, er fornøyd med deltakelsen.


Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som skjer i Kongsberg og Numedal. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken