Oppkalte datteren etter Liverpools supportersang – nå får han stygge kommentarer og trusler

MYE OPPMERKSOMHET: Kent Roger Solheim opplevde mye oppmerksomhet fra medier rundt om i verden. Nå blir han hetset på sosiale medier.

MYE OPPMERKSOMHET: Kent Roger Solheim opplevde mye oppmerksomhet fra medier rundt om i verden. Nå blir han hetset på sosiale medier. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Kent Roger Solheim blir hetset på sosiale medier etter å ha oppkalt datteren etter den kjente supportersangen til Liverpool.

DEL

(Tønsbergs Blad) I januar skrev vi om Kent Roger Solheim som har kalt datteren Ynwa, etter Liverpools supportersang «You'll Never Walk Alone». Solheim ble i starten kontaktet av medier over hele verden for å snakke om datterens spesielle navn, men nå har oppmerksomheten tatt en helt annen retning.

– Det har vært mange stygge kommentarer på sosiale medier. Det har også vært trusler rettet mot datteren min som handler om voldtekt og helt grusomme ting, forteller Solheim.

Les også: Stenger etter kun et halvt år: – Vi burde ha vært i en større by enn Larvik

Stengt kommentarfeltet

Solheim, som er bosatt i Larvik, har drevet sin egen blogg i snart over et år. I slutten av januar bestemte han seg for å få mer kontroll over kommentarfeltet. Så nå må alle kommentarer godkjennes før de publiseres.

– Jeg har jo vært vant til stygge kommentarer i løpet av året som blogger, men jeg synes ikke det er greit når det begynner å gå på bekostning av familien min. Derfor har jeg, og en jeg samarbeider med i Oslo, nå full kontroll på kommentarfeltet, forteller Solheim.

Han forteller at det også har vært mange stygge kommentarer på Twitter. En av tweetene lyder slik:

«Kan ikke du fucka off i stedet? Å kalle ungen Ynwa er så ultrapatetisk atte hjelp. Det her er bare tøvete. Burde få hjelp, ikke få noe support av noe. Søk hjelp asap. Please. For dattera si skyld»

– Jeg har blokkert brukere på Twitter som har skrevet noe stygt. Dessverre får jeg ikke slettet dem, men jeg slipper hvert fall å lese dem, sier Solheim.

Les også: Utbygger bekrefter å ha vært i politiavhør i korrupsjonssaken

Skal ikke anmelde

Solheim forteller at det har vært opp mot 10–20 forskjellige IP-adresser som har gått igjen med stygge kommentarer. Til tross for trusler har han ikke planer om å anmelde enn så lenge.

– Jeg er redd det ikke hadde skjedd så mye selv om jeg hadde anmeldt dette, men hvis dette fortsetter, eller forverrer seg, så skal jeg vurdere å anmelde, sier han.

– Dette handler nok kun om fotballsupportere som ser på fotball som en religion. Jeg tror ikke de kommer til å gjøre noe fysisk mot meg og min familie, men stygge kommentarer er fortsatt ikke greit, fastslår Solheim.

Tirsdag 6. februar skal Solheim gjeste TV2 God morgen Norge, for å snakke om hetsingen på sosiale medier.

Artikkeltags