Kongsberg stilte med et ungt og urutinert mannskap i toppkampen grunnet skader og ferie, og allerede etter fire minutter lå de under 1-0 etter dårlig markering i feltet. Åskollens Thomas Backe fikk stå alene på fem meter å prikke inn scoringen.
Det ble også 2-0 etter drøye kvarteret, og løpet så ut til å være kjørt. Da vartet Hvambsahl opp med en kjemperedning, og inspirert av dette reduserte Kongsberg til 2-1 minuttet etter. Et frispark fra høyre side ble slått inn i feltet og Øystein Dalen headet ballen rett i kassa.
Unggutta hang absolutt med, og Hvambsahl dro til med nok en kjemperedning hvor han fistet i tverrligger og ut.
– Det er bare å fortsette å male på. De begynner å bli slitne nå, hevdet Hvambsahl i pausen.
Noe han hadde helt rett i.
I starten av andre omgang kjører Kongsberg på, og nærmer seg de store sjansene. Et par hjørnespark gir noen halvsjanser, men de helt store mulighetene uteblir. Helt til Einar Frogh finner nettmaskene bak Åskollens keeper etter noe klabb og babb i feltet. Kongsberg har utliknet, og har taket på kampen.
De fortsetter å kjøre på, men brenner både to og tre gode tilbud. Da går det som det ofte går i fotball. Åskollen får straffe, og selv ikke Hvambsahl kan redde laget fra et bittert 3-2 tap.
– Jeg synes vi presterer årsbeste spillemessig i dag. Juniorene sto fram, og vi førte hele andre omgang. Føler vel egentlig vi ble frarøvet poeng her, sa Hvambsahl etter kampslutt.

Åskollen - Kongsberg 3-2 (2-1)
4. divisjon
Glassverket
Dommer: Egil Oseth, Steinberg IF
1-0 4. min. Thomas Backe
2-0 16. min. Lars Christian Stokka
2-1 26. min. Øystein Dalen
2-2 63. min. Einar Frogh
3-2 75. min. (straffe)