Klart for Grand National på Heistadmoen

JAKTER NUMMER TRE: Anders Becker Johansen har vunnet Grand National i enduro på Heistadmoen to år på rad.

JAKTER NUMMER TRE: Anders Becker Johansen har vunnet Grand National i enduro på Heistadmoen to år på rad. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Anders Becker Johansen håper å ta sin tredje seier på rad på Heistadmoen. Men da må han slå noen av landets beste endurokjørere.

DEL

Problemer med demperne har skapt problemer for NMK Kongsberg-føreren denne sesongen, men søndag håper han det holder helt i mål.

– Jeg jakter det tredje nappet i vandrepokalen. Da er den min, forteller han.

Men han får tøff konkurranse. Flere landslagsførere og øvrige i norgeseliten står også på startstreken. Blant annet Gundersen-brødrene, André Wold Larsen og ikke minst klubbkompis Øystein Kjørstad.

– Det blir fullt kjør og kommer til å stå om små marginer. Jeg håper på å få en luke fra start så jeg kan kontrollere løpet, sier Becker'n.

Kjører 2,5 time

Grand National på Heistadmoen starter med barneklasse og nybegynnerklassen klokka 10. Klokken 13.15 starter bredde- og eliteklassen. De skal kjøre i 2,5 time.

– Vi bruker kanskje 15-20 minutter per runde. Og har lagt stokker og hindere inne på publikumsplassen ved depotene. Det er også lagt inn en tøff bakke like ved publikum som kommer til å by på utfordringer. Så det blir mye god underholdning, sier Becker Johansen.

Fri påmelding

Det er ventet mellom 100 og 150 deltakere på Heistadmoen på søndag. Og har du ikke meldt deg på, er det fremdeles muligheter.

– Det er ikke noe etteranmeldingsgebyr og man kan melde seg på hos sekretariatet, så folk er velkommen til å bli med å kjøre eller å se på. Vi håper mange tar turen, sier Becker Johansen.

LES OGSÅ:

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som skjer i Kongsberg og Numedal. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags