Gå til sidens hovedinnhold

Svein Graff har fått ny jobb i NFF

Artikkelen er over 4 år gammel

Kongsbergkaren Svein Graff er ansatt som direktør for kommunikasjon og samfunn i Norges Fotballforbund (NFF).

Det skriver NFF i en pressemelding. De skal nå styrke arbeidet med kommunikasjon og åpenhet.

– Vi må bli bedre på kommunikasjon og dialog internt i organisasjonen og i Fotball-Norge, ut mot mediene og inn mot de politiske miljøene og andre samfunnsområder. Svein har stor fagkunnskap og de personlige egenskapene denne stillingen krever, sier Pål Bjerketvedt, generalsekretær i Norges Fotballforbund, i pressemeldingen.

Videre heter det at Graff (bildet) skal jobbe med strategisk kommunikasjon på tvers i organisasjonen. Han skal også stå i spissen for en ny og offensiv kommunikasjons- og åpenhetsstrategi.

Åpenhetsdebatten har vært et sentralt tema både i fotballen og i norsk idrett det meste av det siste året og da Pål Bjerketvedt ble ansatt som generalsekretær i november, uttalte han at han ville jobbe mye med åpenhetskulturen og kommunikasjonen i forbundet. Nå er Graff ansatt for å jobbe med nettopp det.

– Min hovedambisjon er å bidra til at NFF viser åpenhet i praksis og at vi synliggjør vårt daglige arbeid og NFFs viktige samfunnsposisjon I enda større grad. Jeg ønsker å forenkle retorikken og redusere avstanden til grasrota, sier Graff selv.

(©NTB)

LES OGSÅ:

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.