Bare uavgjort for LSK og Synne i mesterligaen

UAVGJORT: Synne S.Hansen og LSK spilte uavgjort.

UAVGJORT: Synne S.Hansen og LSK spilte uavgjort.

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Etter å ha vunnet sine 24 første kamper denne sesongen er LSK Kvinner og Synne Skinnes Hansen fra Hvittingfoss blitt holdt til uavgjort to ganger på rad. Brøndby greide 1-1 i mesterligaen onsdag.

DEL

LSKs hjemmekamp på Jessheim stadion var første gang i 2018 at laget ikke kunne juble etter en kamp. Lørdag hentet laget opp tre mål NM-semifinalen mot Røa og sikret etter 3-3-kampen finaleplass med seier i straffesparkkonkurranse.

Onsdag scoret Guro Reiten ledermålet mot Brøndby, men den danske klubben utlignet og skaffet seg et utmerket utgangspunkt foran returkampen om to uker.

LSK kan trøste seg med at laget i fjor slo ut Brøndby med en sterk borteseier etter uavgjort hjemme.

Da handlet det om 16-delsfinale, nå er det åttedelsfinale. LSK har aldri vært i kvartfinale i mesterligaen. Laget må score og helst vinne i Danmark om det skal skje denne sesongen.

Etter en forsiktig innledning koblet LSK grepet og kom til et par store sjanser ved Sophie Haug i det 15. og 19. minutt.

Lillestrøm har vunnet alle sine 19 seriekamper denne sesongen og vant også sine tre første cupkamper og to første mesterligakamper før laget ble holdt til uavgjort to ganger med tre dagers mellomrom.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som skjer i Kongsberg og Numedal. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags