Synne og LSK Kvinner tre kamper unna full pott gjennom en hel sesong

VINNER OG VINNER: Synne Skinnes Hansen og hennes LSK er ustoppelige i seriien

VINNER OG VINNER: Synne Skinnes Hansen og hennes LSK er ustoppelige i seriien

Av

Seriegullet er i boks, men seiersmaskinen LSK Kvinner går fortsatt for fullt. Fredag tok romerikingene årets 19. strake trepoenger etter 2-0 borte mot Stabæk.

DEL

I vindkastene på Nadderud kunne LSK-jentene juble for scoring etter bare elleve minutter. Sophie Haug noterte da sitt 13 seriemål for sesongen.


Ledelsen ble doblet ved Ingrid Kvernvolden i det 29. minutt.


Rivaloppgjøret ble spilt selv om uværet Knud førte til mye vind i Oslo-området og i flere fylker på Østlandet fredag kveld.

Hvittingfossjenta Synne Skinnes hansen spilte de 68 ørste minuttene for LSK.

Tre oppgjør igjen

LSK Kvinner er i ferd med å gå gjennom en hel sesong i eliteserien uten å avgi poeng. Hege Riises suksesslag er kun tre oppgjør unna den bragden. Tabelltoer Klepp (h), Sandviken (b) og Røa (h) er motstanderne i disse kampene.


Totalt står Lillestrøm-klubben med utrolige 28 trepoengere på rad. Rekken begynte i fjor og har vokst seg kolossal stor gjennom årets hittil perfekte sesong.

Knust den gamle rekorden


Den gamle norgesrekorden for antall seirer i norsk fotball var på 21 kamper. Den satte kvinnelaget Asker mellom 1989 og 1990. Den er i år blitt grundig knust.


LSK Kvinner har vunnet eliteserien fem sesonger på rad. Forrige gang en annen klubb ble mester, var da Stabæk vant i 2013. Bærumsklubben har i år slitt tungt, og etter fredagens tap blir den værende på 8.-plassen med 20 poeng.


Stabæk har kun vunnet 6 av 19 seriekamper.

(©NTB)

 

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som skjer i Kongsberg og Numedal. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags