Tap for Sælid Sell og Norge

FRA START: William Sælid Sell spilte hele kampen i midtforsvaret da Norges U18-landslag møtte Belgia fredag kveld.

FRA START: William Sælid Sell spilte hele kampen i midtforsvaret da Norges U18-landslag møtte Belgia fredag kveld. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Belgia slo U18-gutta med 2–1

DEL

Mjøndalen-spiller og Hvittingfoss-gutten William Sælid Sell spilte hele kampen i Norges midtforsvar da Belgia slo U18-landslaget med 2–1 på Marbella fredag kveld.

Belgierne tok ledelsen etter en kontring åtte minutter ut i kampen, og var det beste laget store deler av kampen. Ni minutter etter pause økte de til 2–0 da Thibault de Smet satte ballen i mål på bakerste stolpe etter et innlegg. Innbytter Andreas Hoven reduserte like etter for Norge, men nærmere kom de ikke.

– Belgia styrte spillet, og var klart best store deler av kampen, sier landslagstrener Eirik Horneland til fotball.no.

– Det er enkeltspillere som viser at de har dette nivået inne, og så er det noen som viser at de har et nivå å strekke seg etter. Om vi hadde hatt med alle de beste i dag, er jeg trygg på at dette er et lag vi ville vært fullt på høyde med, utdyper treneren til fotballforbundets nettsider.

Søndag spiller Norge mot Slovakia. Og da kan det hende Sælid Sell blir henvist til benken. Trener Horneland hintet om flere endringer den neste kampen.

LES OGSÅ:

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som skjer i Kongsberg og Numedal. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags