Gå til sidens hovedinnhold

Fra himmel og helvete for KIF

Artikkelen er over 14 år gammel

Enda KIF ledet 2 – 0 midtveis i andre omgang, tapte de 2-3 for Åskollen fredag.

Det var en skuffet KIF-trener Frode Johannessen som forlot grassmatta på Glassverket etter kampen.
Birkebeineren hadde slått Strømsgodset 2, og med seier hadde laget hans for alvor meldt seg på i opprykkskampen igjen.

Hichem-show

Alt så ut til å gå KIFs vei mot Åskollen i går. KIF pangåpnet 2. omgang og rundspilte hjemmelaget totalt. Sjanse på sjanse ble skapt, og KIF lignet virkelig på et fotballag for større anledninger.
Og i det 51. minutt utnytter lynraske Hichem Bekkaoui en elendig avklaring fra en svimmel Åskollen-stopper og løper nærmest ballen i mål. Motstanderens målvakt prøvde å henge med i løpsduellen mot Hichem, men ble rakst parkert. Hichem var frampå igjen tre minutter senere, løp forbi alt som fantes av forsvarsspillere i gult og sort, og satte ballen lett og kontrollert bak Åskollens målvakt. Da trodde KIF de var i paradis, men de skulle ta skrekkelig feil.

Utilgivelig.

KIF ble tildelt straffe kun seks minutter etter at Hichem hadde sent laget sitt rett i opprykksstriden. Vegard Ulleberg ble felt innenfor 16 meteren, og Yngve Dalquist ble utpekt til å ta straffen. Dessverre for KIF, reddet Åskollens målvakt straffen, og dermed øynet Åskollen et håp om å ta poeng likevel. Og de greide det med stil. Først 1-2 etter 69. minutter, så 2-2 etter 78. minutter, og så 3-2 på straffe i kampen 90. minutt.
– Utilgivelig. Vi gir ifra oss ledelsen. Helt fram til straffebommen rundspilte vi Åskollen. Også er det som om noen slår på en bryter, og dermed sluttet vi å spille fotball, sier en svært skuffet KIF-trener Frode Johannessen etter kampen.
Johannessen ble også bortvist fra banen mot slutten av kampen. Han kjeftet litt i overkant på dommeren mot slutten av kampen, og ble bortvist fra banen. Det ble også KIFs massør Morten Johansen.

Taklinger og kjeft

Første omgangen mellom lagene var kun et langt gjesp. Men andre omgangen kom til å inneholde alt av dramatikk en fotballspiller kan oppleve. Dommeren Sverre Mørk Fredriksen fikk virkelig kjørt seg.
Åskollens spillere likte dårlig å ligge under mot KIF, og brukte det som var av tjuvtriks for å klore til seg seieren. Men ofte litt for brutalt, det fikk unge Steffen Jenssen merke. Åskollens spiss Torleif Molvær sparket han rett ned, få centimeter fra dommeren, som ikke kunne unngå se overfallet. Dermed måtte Åskollen avslutte med kun ti mann, men likevel greide de i den perioden å score et mål, og stikke av med seieren. Hele sju gule – og et rødt kort, samt to bortvisninger, valgte dommeren å dele ut i løpet av kampen.

Åskollen – KIF 3 – 2 (0-0)
3. divisjon avdeling 8
Glassverket gressbane
Tilskuere:50
Dommer: Sverre Mørk Fredriksen, Heimdal
0-1 51.min. Hichem Bekkaoui
0-2 54.min. Hichem Bekkaoui
1-2 69.min. Øystein Bråthen
2-2 78.min. Mats Frøshaug
3-2 90.min. Mats Frøshaug.

Gult kort: Helge O. Bergstøl, Marius Thorkildsen, Steffen Jenssen, Hichem Bekkaoui og Joachim Berge, alle KIF og to til Åskollen
Rødt kort: Ett til Åskollen
KIFs lag:
Øystein Thoresen, Marius Thorkildsen, Espen Blomhaugen, Steffen Jenssen, Yngve Dalquist (Joachim Berge 78.min), Baard J. Troye, Marius Ottestad, Daniel Avalos, Vegard Ulleberg, Helge Olav Bergstøl, og Hichem Bekkaoui

Kommentarer til denne saken