Ingvild Bakkerud scoret 11 mål, da Odense tapte knepet for Györ

STORSPILTE: Ingvild Krstiansen Bakkerud (t.h.) scoret 11 mål for Odense, da de tapte knepent for Györ i kvarfinalen i mesterligaen.

STORSPILTE: Ingvild Krstiansen Bakkerud (t.h.) scoret 11 mål for Odense, da de tapte knepent for Györ i kvarfinalen i mesterligaen.

Ingvild Bakkerud storspilte i kvartfinalen i mesterligaen mot de regjerende mesterne Györ og scoret 11 mål. Dessverre ble det ettmålstap for Ingvild og Odense.

DEL

Nora Mørk fikk ikke smake på Champions League-håndballen igjen da Györ slo Odense 29-28 borte søndag. Det var første kamp i kvartfinalen.

– Hadde det ikke vært for Stine Bredal Oftedal kunne vi absolutt ha vunnet denne kampen, sa Odense-trener Jan Pyttlich til DR.

Mørk var på banen for hittil siste gang for klubblaget da hun ødela et kne i februar i fjor.

Med i Györ-troppen fant man også Kari Aalvik Grimsbø, Oftedal og Kari Brattset. De to sistnevnte var helt sentrale den første halvtimen mot Odense.

Ledet med fem mål

Györ ledet 18-13 ved pause, og den ungarske storklubben trodde kanskje allerede da at kampen var avgjort.

Ledelsen økte til åtte mål kort etter sidebytte, men så slo Györ bremsene helt på i en lang periode.

Samtidig skjøt norske Ingvild Bakkerud inn mål på mål for Odense. 11 mål scoret kongsbergjenta.

Vertene kom opp på 25-25, 26-26 og 27-27.

Oftedal sentral

Oftedal ble meget sentral også i angrep mot slutten da Györ klarte å sikre seieren. Den spennende utviklingen på kampen gjorde at Mørk ble sittende på benken hele oppgjøret.

Alle bortelagene (også Metz og Rostov) i de tre første CL-kvartfinalene vant sine bortekamper. Dermed må det trolig svært mye til for at disse klubbene ikke går til sluttspillet i Budapest i mai.

Györ er tittelforsvarer i Champions League.

LES OGSÅ:

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som skjer i Kongsberg og Numedal. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags