VM-reservene gode da håndballrekruttene rundspilte Kina

STORSPILTE: Ingvild Bakkerud gjorde det bra da håndballrekruttene møtte Kina.

STORSPILTE: Ingvild Bakkerud gjorde det bra da håndballrekruttene møtte Kina. Foto:

Av

Ingvild Bakkerud og Silje Waade viste hvorfor de er tatt ut som reserver til håndball-EM i desember da Norges rekruttlandslag slo Kina 29-17 onsdag.

DEL

Bakkerud og Waade gjorde en meget solid jobb i det norske forsvarsarbeidet, mens Jeanett Kristiansen var toneangivende framover på banen med seks mål på like mange forsøk.

Det kinesiske landslaget har vært i Norge på treningsopphold siden 9. november og har spilt en rekke treningskamper den siste tiden.

Samtlige har endt med tap, og også onsdag fikk gjestene det tøft i Nadderud Arena. De norske jentene ledet med åtte mål allerede etter 14 minutter og så seg deretter aldri tilbake.

Landslagstrener Michael O'Sullivan var fornøyd med kampen:

– Jeg synes det var mye bra. Vi kom greit i gang og hadde godt fokus på kampmålene vi har satt oss. Vi leverer på dueller i forsvar og spiller hverandre gode, sa han til handball.no etter kampslutt.

Rekruttlandslaget møter Island torsdag. Det skjer i Fornebu Arena før kvinnelandslaget møter Ungarn i åpningskampen i firenasjonersturneringen der også Frankrike og Danmark deltar.

LES OGSÅ: Bakkerud blir med til EM

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som skjer i Kongsberg og Numedal. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags