Bli med på å kåre ildsjelene

Av

Også i år inviterer vi våre lesere til å kåre idrettens ildsjeler i Nore og Uvdal, Rollag, Flesberg og Kongsberg.

DEL

Vi har funnet fram til tre kandidater fra hver av kommunene, noe som ikke er noen enkel oppgave, for det er mange som legger ned en utrolig stor innsatsen for idretten.

Hver av prisvinnerne blir belønnet med 5.000 kroner og utdelingen finner sted torsdag 6. juni om kvelden når Kongsberg kommune hedrer medaljevinnerne i VM, EM og NM.

Du kan stemme så mange ganger du vil, men siste frist er 31. mai klokka 12.00.

For å stemme sender du SMS til 2005 med kodeord:  LAAGILD 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8,9, 10, 11 eller 12.

(Husk et mellomrom mellom kodeord og tall)

SMS'en koster 1 krone.

Eksempel: LAAGILD 1 til telefonnummer 2005

Kongsberg:

OLE KRISTIAN HALVORSEN

SMS til 2005 - LAAGILD 1

Ole Kristian Halvorsen er synonymt med Hvittingfoss Alpinklubb. Han har gått i bresjen for utbyggingen og utviklingen av Bergerbakken. I tillegg har han en finger med i det meste av det som skjer i Hvittingfoss og er også hedret for frivillighet i Holmenkollen.

MARGRETHE SÆTRA

SMS til 2005 - LAAGILD 2

Margrethe Sætras hjerte banker for motorsporten og bilcross spesielt. Hun har innehatt en rekke verv i NMK Kongsberg og i de senere årene er hun en viktig brikke i sekretariatet. Hvor mange løp hun har hatt en eller annen jobb på har hun ingen formening om.

MORTEN FRETHEIM

SMS til 2005 - LAAGILD 3

Du ser ofte Morten Fretheim i den røde KIF-genseren, men enda oftere med spade eller rive i hoppbakkene i Idrettsparken. Han har vært en viktig støttespiller for Daniel-André Tande, men enda viktigere er den jobben har gjort for fornyingen og oppgraderingen av hoppbakkene i Idrettsparken.

Flesberg

ROGER KJENÅS

SMS til 2005 - LAAGILD 4

Sammen med navnebror Roger Rustand var Roger Kjenås en av krumtappene, da kanskje en av Norges største dugnader ble gjennomført på Stevningsmogen. Roger er også flink til å tenke ut gode prosjekter og smarte løsninger, noe som er en veldig god egenskap i idretten.

KRISTIN KJENAAS

SMS til 2005 - LAAGILD 5

Sandsværjenta Kristin Kjenaas har vært i styre og stell i fotballgruppa i Svene IL i en årrekke. Ikke minst har hun jobbet mye med rekrutteringen og for å få flere jenter med på fotballen, noe hun og Svene IL har lyktes veldig bra med. Blant annet stiller de denne sesongen med et damelag.

THOR INGE NAVELSAKER

SMS til 2005 - LAAGILD 6

Flesberg skytterlag arrangerer hvert år Ungdomnsstevnet i skyting, og i den forbindelse hadde de «vokst» ut av banen sin. Thor Inge Navelsaker var en av dem som gikk i bresjen for utbyggingen av standplassen. En jobb som ble gjennomført på rekordtid.

Rollag

STEINAR BERTHELSEN

SMS til 2005 - LAAGILD 7

Steinar Berthelsen brenner for skisporten og hoppsporten spesielt. Han har vært leder i skigruppa i ROV, vært en av drivkreften for utbyggingen og opprustingen av Gaarderbakken og er også leder i Buskerud skikrets.

SOLFRID HOLTAN

SMS til 2005 - LAAGILD 8

Solfrid Holtan var lenge svært sentral i fotballgruppa i Rollag og Veggli IL og var også med på å dra i gang Numedalscupen. I de senere årene har hjertet banket mest for Numedalsserien i orientering og hun er selv med på postjakten.

KJELL IVAR MAGNUSSEN

SMS til 2005 - LAAGILD 9

Kjell Ivar Magnussen var lenge treneren til Sigurd Pettersen. Han har trent de norske hoppkvinnene og han har trent USAs hoppkvinner. Nå har hoppildsjelen blitt pensjonist og nå trår han til for rekruttene i Rollag og Veggli IL.

Nore og Uvdal

GUNN ANITA SPOREN

SMS til 2005 - LAAGILD 10

Er du på idrettsarrangement i Nore og Uvdal treffer du garantert den blide damen Gunn Anita Sporen. Hun brenner for allidretten og er med på og arrangerer idrettsskoler. Hun spiller også en viktig rolle i fotballgruppa i Uvdal IL.

LARS HELGE BERGAN

SMS til 2005 - LAAGILD 11

Lars Helge Bergan er en av krumtappene i fotballgruppa i Uvdal IL. Han var tidligere aktiv spillere, og etter at han la opp har han vært drivkraften bak den årlige fotballskolen på Bakkeøya. Nå er han også med å arrangere norgescup i snøbrett.

SIRI BERGAN

SMS til 2005 - LAAGILD 12

Siri Bergan er en av dem som holder den aktive turngruppa i Uvdal IL i gang. Hun var selv aktiv turner i yngre dager, og de senere årene har hun bidratt både som trener og i styre og stell blant annet i forbindelse med Numedalsstevnet.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som skjer i Kongsberg og Numedal. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags