Etter åtte serierunder topper Strømsgodsets reservelag med 21 poeng, fire poeng foran KIF, som på sin side har poenget mer enn Jevnaker og Åskollen, mens Birkebeineren på femteplassen har 15 poeng.
Mens KIF-guttene badet seg til seier over tabelljumbo Svelvik sist lørdag, storspilte Åskollen på eget gress og slo tabelltreer Jevnaker 6-0.
Rett og slett imponerende.
– Jeg så slutten av det oppgjøret, sier KIF-trener Frode Johannessen.

Som ventet

– Ble du skremt?
– Nei, Åskollen spilte som jeg ventet. Det er et robust og fysisk godt lag, som spiller på det de er gode til. Dessuten er det en veldig "go" i laget. Spillerne blør for drakta, sier Johannessen.
Han sier videre at Åskollen har mange gode fotballspillere på dette divisjonsnivået, men ingen stjerner.
– Vi må for all del ikke gjøre dem gode, sier Johannesen, som i hvert fall har en Åskollen-spiller under spesiell oppsikt og det er Lars Kristian Stokka, som scoret tre av de seks målene mot Jevnaker.
– Det er en sekspoengskamp, medgir KIF-treneren.
– Den som taper her blir hektet av toppstriden.

Uten Ulleberg

Det var onsdag ettermiddag uklart om Jørgen Albertsen skulle spille eller ei. Det var meningen at han skulle spilt B-kampen mot Nærsnes og Åros, men det ble det ikke noe av.
– Han har ikke vært på treninga, så jeg er litt usikker, sier Johannessen.
En som spilte B-kampen, som for øvrig endte 2-2, var Vegard Ulleberg. Han pådro seg sitt tredje gule kort og må dermed stå over fredagens kamp.
De øvrige spillerne er imidlertid klare og som til Svelvik-kampen blir Yngve Dalquist også hentet fra Trondheim til dette oppgjøret.

(SITAT)

– Det er en sekspoengskamp.

Frode Johannessen