Sivertzen utskrevet

UTSKREVET: Stian Sivertzen er glad for at han er ute av sykehuset etter et flere uker langt opphold. (FOTO: Snowboardforbundet)

UTSKREVET: Stian Sivertzen er glad for at han er ute av sykehuset etter et flere uker langt opphold. (FOTO: Snowboardforbundet)

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

– Det føles vanvittig deilig å komme ut av sykehuset og i frihet.

DEL

Stian Sivertzen skrevet ut fra Ullevål sykehus.

Han er imidlertid ikke kvitt infeksjonen i kroppen ennå.

LES OGSÅ:

Etter seks uker på sykehus, og flere dager i koma kunne Stian Sivertzen pakke sakene sine og gå ut fra sykehuset for egen maskin. Han har fått antibiotika intravenøst seks ganger i døgnet. Nå trenger han ikke det lenger.

– Det føles vanvittig deilig å komme ut av sykehuset og ut i frihet. Nå kan jeg gjøre litt mer hva jeg har lyst til. Da føler man seg ikke like sjuk, sier KIF-gutten til Snowboardforbundets nettsider.

Stian er imidlertid ikke helt kvitt infeksjonen ennå. Infeksjonen har satt seg i hovedpulsåren, der Stian har et fremmedlegeme fra skaden han pådro seg i 2009. På grunn av dette skal han fremdeles gå til behandling, og det er uklart hvor lenge.

– Jeg ser veldig mye fremover og tenker positivt for å holde humøret oppe. Jeg ser ikke vitsen med å ha det kjipt og tenke konsekvenser. Jeg ser fram mot hvor bra det kan bli i stedet.

Hva infeksjonen kom av er vanskelig å få klarhet i. Det kan for eksempel kommet gjennom et sår på kroppen.

– Hva som kommer til å skje fremover er fremdeles usikkert. Jeg skal fortsette på antibiotika og venter på nye tester. Jeg håper å få vekk de siste restene av infeksjonen så fort som mulig.

Stian ønsker ikke å uttale seg ytterligere i media akkurat nå. Nå har han dratt hjem til Kongsberg for å få ro i kroppen og være sammen med venner og familie.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som skjer i Kongsberg og Numedal. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags