Se nominerte og hvordan du kan stemme nederst i saken!

For tredje året på rad ønsker Laagendalsposten å hedre idrettens mange ildsjeler i Kongsberg og de tre numedalskommunene. De to foregående års kåringer ble store suksesser, som engasjerte våre lesere. Først på oppløpssiden ble det avgjort hvem som sikret seg prisene.

I 2015, da kåringen ble avviklet for første gang, og da fikk følgende prisene, Gunnar Skullestad, Ola Fosshaug, Turid V. Tveiten og Egil Nygård.

I 2016 fikk disse prisene: Fred Pedersen, langrennsildsjel i IL Skrim, Sverre Tjøntveit, skiskytterildsjel i Svene IL, Per Inge Myrann, hoppildsjel i Rollag og Veggli IL, og Torild Gudmundsen, for sitt store engasjement for motor og skisport i Nore og Uvdal.

– Hvor mange årsverk det legges ned i frivillig idrettsarbeid i Kongsberg og Numedal vites ikke, men vi antar at det er mange, sier Jørn Steinmoen, redaktør i Laagendalsposten.

– Vi håper vi har funnet fram til tre verdige kandidater fra hver kommune, sier han.

Nå er det opptil Lps lesere å kåre en ildsjel i hver av de fire kommunene, som hver får 5.000 kroner og diplom overrakt på Kongsberg kommunes idrettsgalla tirsdag 20. juni.

Avstemningen foregår via SMS, og du kan stemme så mange ganger du vil fram til 16. juni kl. 12.00.