DRAMMEN/KONGSBERG: I slutten av november ble det klart at enduroføreren fra NMK Kongsberg og Skollenborg ville få prisen for 2016. I går var han til stede i fylkestingssalen for å motta prisen. Og han ankom på passende måte.

«Beckern» kjørte like så greit motorsykkelen inn i bygget, opp trappene og inn i fylkestingssalen da han ankom prisutdelingen.

  • Se video nederst i saken

I premie får Becker Johansen 50.000 kroner i kassa. Det kommer godt med for den hardtsatsende utøveren, som har tatt sølv og bronse i EM i ekstremenduro de to siste årene.

– Nå får jeg råd til å kjøpe en endurosykkel til, sa Becker Johansen til Laagendalsposten da det ble klart at han skule få prisen. Pengene skal og brukes på å kunne delta i verdenscupen. De to siste sesongene har han satset på EM i ekstremenduro, men tar nå ett steg opp til verdenscupnivå og Red Bull-rundene.

– Det koster mye å kjøre der, men jeg håper å kjøre runden i Portugal i mai og i Polen i september samt Battle of Viking i Sverige i slutten av juni, sier NMK Kongsberg-føreren.

LES OGSÅ: