På nytt har det vært en sesong hvor Kongsberg Orienteringslags medlemmer igjen har markert seg både nasjonalt og internasjonalt.

Ingjerd Myhre ble nok en gang kåret til lagets beste kvinnelige løper, mens Tord Strand stakk av med prisen for første gang i karrieren.

I tillegg ble det utdelt tre stipend.

Ingjerd Myhre fikk 5.000 kroner for sine prestasjoner med to NM-medaljer, andreplass sammenlagt i norgescupen og VM-deltakelse.

Marlin Haavengen fikk et stipend på 1.000 kroner for niendeplassen på sprinten i junior-NM mens Anne Wilkommen Eiken fikk et stipend på 500 kroner for å ha sikret seg plass på laget til junior-VM i skiorientering.

Men det er likevel bredden som imponerer mest i Kongsberg Orienteringslag.

For på søndagens avslutningsfest på Lågdalsmuseet, var det 40 jenter og gutter fra seks til 12 år, som fikk diplomer for sin innsats i KOL-karusellen.

21 jenter og gutter i alderen fra 10 til 12 år har klart kravene til ferdighetsmerkene i henholdsvis bronse, sølv eller gull. Disse har klart en teoretisk del og gjennomført et o-løp for å få merket. Det var for øvrig 13 i 07-årgangen, som klarte dette.

LES OGSÅ: