Reiten tok KM-gull i dressur

BRONSEVINNERE: Kongsberg Rideklubbs Ida Bakke Ueland (t.v.), Vilde Simonette Buen og Emilie Kyllesdal sikret seg bronsemedaljene i lagkonkurransen i KM søndag.FOTO: PRIVAT

BRONSEVINNERE: Kongsberg Rideklubbs Ida Bakke Ueland (t.v.), Vilde Simonette Buen og Emilie Kyllesdal sikret seg bronsemedaljene i lagkonkurransen i KM søndag.FOTO: PRIVAT

Av

Kongsbergrytteren Ylva H. Reiten, som vant dressurklassen i Sommercupen, gikk også til topps i KM.

DEL

I helgens KM i dressur, som Drammen og omegn rideklubb arrangerte, var kongsbergjeta Ylva Håvarddotter Reiten på hesten Maestro Z best under lørdagens kvalifisering.

Ylva fulgte opp med å ta gullet i søndagens finale.

Bronse i sprang

I sprangmesterskapet lørdag ble det bronse til Vide Simonette Buen på Akimann i ponnier kategori 1, Emilie Kyllesdal på Rosarka ble nummer fire og Sofia Ellingsen Aas på Secret B nummer fem i samme klasse.

I søndagens lagkonkurranse stilte Kongsberg og omegn rideklubb med tre lag.

Og det var ponnijentene fra Kongsberg, Emilie Kyllesdal på Roasarka, Vilde Simonette Buen på Akiman og Ida Bakke Ueland på Double Diamond som gjorde det best med bronsemedalje.

Førstelaget besto av Maja Løchen Mathiassen på TranholmsChilano, Vilde Brandtzæg på ECHs Lamirz og Sofia E. Aas på Top Secret B, mens på tredjelaget red Carmen Sofie Olsen på Flying Quickstep og Mathilde Kyllesdal på Skjølås Inima.

Sølv og bronse

I KM i feltritt, så ble det to medaljer til de lokale rytterne.

I lagkonkurransen ble det sølv til Sigrid Hotvedt og Janne Karoline Hotvedt Tveita, mens sistnevnte også fikk bronse i den individuelle konkurransen.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som skjer i Kongsberg og Numedal. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags