Ikke Bjøntegaards dag

63. PLASS: Erlend Øvereng Bjøntegaard fikk det ikke til å stemme på sprinten i Hochfilzen, og endte på 63. plass med fire bom.

63. PLASS: Erlend Øvereng Bjøntegaard fikk det ikke til å stemme på sprinten i Hochfilzen, og endte på 63. plass med fire bom.

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

En bom på liggendeskytingen og tre bom på stående. Det ble på ingen måte Erlend Øvereng Bjøntegaards dag i Hochfilzen.

DEL

Bevernløperen hadde håpet på suksess på sprinten, som har vært hans beste øvelse, i verdenscuprennet i Hochfilzen i Østerrike fredag.

Slik gikk det ikke, for han pådro seg en bom på liggendeskytingen og med tre bom på stående var alt ødelagt. Han endte på 63. plass, 2,10,4 minutter bak Johannes Thingnes Bøe, som tok sin 25. verdenscupseier.

Bra av Vetle

Vetle Sjåstad Christiansen var ikke langt unna å slå sin beste verdenscupinnsats.

Han gikk ut noe senere og gikk bra i sporet. Løpere fra Geilo var feilfri på liggende skyting, men fikk litt problemer på standplass på stående.

Han klarte likevel å kjempe ned alle blinkene. Han fikk det tungt også utover på sisterunden og falt fra 8.- til 10.-plass til slutt, slått med 50,8 sekunder av Thingnes Bø.

Bom, bom, bom

Storebror Tarjei Bø var først ut av de norske i løypa. Han startet bra, men måtte ut i en strafferunde etter liggende skyting. Han bommet også på sine to første stående skudd, og det ødela en ellers god sprint. Han endte 1.26,8 minutter bak broren på en 28.-plass.

Henrik L'Abée-Lund fikk ødelagt løpet sitt med to bom på liggende skyting. Det ble også en strafferunde etter stående skyting. Han endte 1.39,5 sekunder bak på 38.-plassen.

Erlend Bjøntegaard endte uten verdenscuppoeng med sin 63.-plass, slått 2.10,4 etter fire bom.

Sindre Pettersen ble nummer 87 – 2.57,6 (2).

Ingen av de to siste får gå jaktstarten.

LES OGSÅ:

Nå kan Miners ta seriegullet 

Julenissen kom med 2,4 millioner til idrettslagene 

Trond Bergans dobbel 

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som skjer i Kongsberg og Numedal. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags