Annbjørg Laugerud Skaug i superform

GOD: Annbjørg Laugerud Skaug imponerer med børsa.

GOD: Annbjørg Laugerud Skaug imponerer med børsa.

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Jondalsskytteren Annbjørg Laugerud Skaug imponerer noen uker før Landsskytterstevnet.

DEL

Sist helg tok hun sammenlagtseieren i eldre rekruttklassen i cupen i Gudbrandsdalen hvor drt ble skutt på Otta, på Vinstra, i Øyer og på Ringebu.

Annbjørg skjøt 250 poeng i tre av stevnene og 249 på Vinstra og med 999 poeng tok hun sammenlagtseieren med flest innertreff.

Det var nemlig fire skyttere som hadde samme poengsum, men jondalsskytteren avgjorde med 85 innertreff, som var sju flere enn hva andreamm Marius Granberg fra Fet hadde.

350 poeng på rekke og rad

Terje Kvestad, Kongsberg, ble fjerdemann i klasse 2 med 959 poeng. Her vant Julie E. Åsenden fra Vinstra med 981 poeng.

Annbjørg vant også stevnet i Skiptvedt med 350 poengog i Moss og Vålers stevne med 350 poeng.

I Buttentjernstevnet til Randsfjord ble hun slått på rangering av Hans K. Dokken fra Nordre Land etter at begge hadde skutt 350 poeng.

Hanserud skjøt 350 poeng

Her vant Jondalens Inga Marie Hanserud rekruttklassen med 348 poeng på rangering og i Skiptvet var hun ikke snauere enn at hun vartet opp med 35 fulltreffere og 350 poeng.

Emma Flesaker, Fiskum, kopierte dette, da hun vant juniorklassn i Buttentjernstevnet, mens Sander Årskog Vikhagen ble nest beste junior i Moss og Våler med 348 poeng.

Denne helgen skal flere av Numedals skyttere finpusse LS-formen i Hallingdal, Valdres og i Søndre og Nordre Lands stevner,

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som skjer i Kongsberg og Numedal. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags