Norendal kritiserer sin argeste konkurrent

INGEN GOD KOMBINASJON: Idrett og alkohol syns jeg ikke henger sammen i det hele tatt, sier Silje Norendal.

INGEN GOD KOMBINASJON: Idrett og alkohol syns jeg ikke henger sammen i det hele tatt, sier Silje Norendal. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

– Det henger ikke sammen i det hele tatt.

DEL

Jamie Anderson, gullvinner i slopestyle under OL i Sotsji i 2014, har startet et samarbeid med en amerikanske ølprodusenten Budweiser. Det syns ikke Silje Norendal noe om.

– Idrett og alkohol syns jeg ikke henger sammen i det hele tatt, sier Norendal i et intervju med TV2.

Anderson publiserte et bilde med en øl på Instagram hvor hun annonserte samarbeidet. Det skapte reaksjoner blant flere fans, siden hun tidligere har vært en forkjemper for økologisk mat og naturlige produkter.

– Det er et valg hun har tatt, også regner jeg med at det sikkert er ganske mye penger involvert. Da går hun litt bort fra sine verdier, for jeg vet at det ikke er dette hun står for, sier Norendal om konkurrenten.

Selv sponses Kongsberg-jenta av energidrikken Rockstar. På spørsmål om hun kunne frontet et alkoholmerke dersom alkoholreklame var lovlig i Norge, svarer hun at hun ikke hadde vært «riktig person til å fronte et alkoholmerke».

Hun håper og at dette ikke blir en trend fremover.

– Det har aldri vært noe tema i miljøet, og jeg tror heller ikke at agenter går til de type merkene og spør om sponsoravtaler. Fordi det er toppidrett vi driver med, understreker hun til TV2.

LES OGSÅ:

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som skjer i Kongsberg og Numedal. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags