Tatt ut til VM i Australia

TIL VM OG WC-FINALE: Erik Hægstad skal både sykle avslutningen i verdenscupen i Italia og VM i Cairns. Foto: Norges Cykleforbund

TIL VM OG WC-FINALE: Erik Hægstad skal både sykle avslutningen i verdenscupen i Italia og VM i Cairns. Foto: Norges Cykleforbund

Artikkelen er over 2 år gammel

Erik Hægstad er med i VM-troppen for U23 i terrengsykling.

DEL

Han har vist seg fra en meget positiv side i sitt første år som landslagsutøver i terrengsykkel, Fiskum-gutten Erik Hægstad. I U23-klassen har han sikret seg gode plasseringer i verdenscupen og potensiale til å henge med de beste.

Det får han betalt for nå.

Den siste helgen i august sykles den siste verdenscuprunden for sesongen. Hægstad er en av tre U23-ryttere som har blitt tatt ut. Og han er og med i troppen som skal delta i VM i Cairns, Australia 5. til 10. september. Dit drar han sammen med Petter Fagerhaug.

– Forventningene til mesterskap er høye på bakgrunn av prestasjonene så langt i sesongen. Vi har vist at vi har ryttere som kan være med å kjempe om medaljer i mesterskap. Fokuset ligger imidlertid på å optimalisere forberedelsene så godt som rå er. Utøverne har er godt i rute og har fått lagt et lagt et godt grunnlag inn mot siste del av sesongen og det vi nå skal ut i. Vi håper og tror vi skal reise hjem fra de neste to oppgavene med stolthet over hva vi har utrettet, men som vi vet i idrett vi har ingen garantier, men vi skal gi alt, sier landslagsleder Eddy Storsæter Knudsen til terrengsykkel.no.

LES OGSÅ:

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som skjer i Kongsberg og Numedal. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags