(Drammens Tidende)

DRAMMEN: Før jul i 2018 ble en tredel av Gulskogen Senter stengt på grunn av omfattende skader i grunnen. Mens senteret har vært delvis stengt har skadene blitt utbedret.

LES OGSÅ: Store skader på Gulskogen: Stenger 13 butikker

Innspurt

Nå nærmer utbedringsarbeidene seg slutten, men i innspurten vil det bli noen dager hvor kundene vil merke mer til byggearbeidene.

– En av disse dagene er mandag 24. august – hvor vi er nødt til å stenge parkeringshuset for å gjøre ferdig rampene, skriver senterleder Elisabeth Lohk på senterets hjemmesider.

Senteret har ekstra vakter for å avhjelpe med parkering denne dagen, men oppfordrer til å bruke andre transportmidler enn bil hvis man kan.

– Vi oppfordrer til rask og effektiv handel – og ikke minst oppfordrer vil til å gå eller sykle til senteret for dem som har anledning til dette denne dagen, skriver Lohk.

Parkeringshuset skal stå ferdig 1. oktober.

LES OGSÅ: Dette hullet i veggen skal krympe Gulskogen-køen

Alt ferdig i oktober

Deler av utbedringsarbeidene er ferdig. Noen butikker har allerede startet innflytting i de første delen som sto ferdig 1. juni, og flere åpner snart.

– I løpet av august og september vil Follestad, Høyer og Jack & Jones – Vero Moda åpne. 1. oktober åpner vi inn til siste del av senteret og resterende butikker vil etablere seg og åpne – hvorav alle skal være ferdig til 15.10.2020. Elkjøp’s åpningsdag vil vi komme tilbake til, da denne vil kunne bli etter 15.10.2020, skriver Lohk på nettsidene.

Alle andre arbeider i senteret skal også være ferdig i oktober.

Les også

Mens en tredjedel av butikkene hennes stengte, satt senterleder Elisabeth i karantene med syk ektemann