Gå til sidens hovedinnhold

Stjerneparet Norendal og Bonsaksen blir TV-eksperter

Den tidligere snøbrett-stjernen Silje Norendal og ishockeyprofilen Alexander Bonsaksen er ansatt som TV-eksperter hos Viaplay.

Det opplyser Nent Group i en pressemelding onsdag.

Norendal skal ha en viktig rolle under TV-selskapets sendinger fra konkurranser i friski og snøbrett. Hun skal veksle mellom å være reporter, programleder, ekspert og sidekommentator.

Norendals samboer Alexander Bonsaksen skal på sin side være ekspertkommentator i ishockey. Han trer inn i rollen allerede denne måneden under VM i Latvia.

Bonsaksen er hofteoperert og ville selv deltatt i mesterskapet om han var skadefri.

Norendal har fire gullmedaljer fra X-Games og sølv og bronsemedalje fra VM i snowboard. Hun avsluttet karrieren i fjor.

– Nye utfordringer er alltid spennende, og nå får jeg muligheten til å utvikle meg på flere områder. Det blir gøy å få være med på dette helt fra begynnelsen, sier Norendal om TV-jobben.

– Det blir veldig gøy å kunne bidra i hockey-VM selv om det ikke blir fra isen. Det blir en spennende utfordring, sier Bonsaksen.

I Nent-leiren er man fornøyd med signeringene som nå er på plass.

– Vi skal vise veldig mange timer med verdenscup i snowboard og freeski fram til 2026, i tillegg til to VM. Og Silje blir en naturlig døråpner og spydspiss i vår dekning her, i tillegg til mye annet hun kommer til å drive med, sier Nent-sportssjef Kristian Oma.

– At det ble en «familiepakke» med Aleksander Bonsaksen inn i våre sendinger fra hockey-VM i tillegg, var mer tilfeldig – men også veldig hyggelig. Han kommer garantert til å berike våre sendinger med fersk og innsiktsfull kunnskap, tilføyer han.

(©NTB)

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.