Nora og Ingvild på pallen igjen

TO OG TRE IGJEN: Nora Dokken Berget (t.v.) og Ingvid Tronstad Andersen ble nummer to og tre på lørdagens sprint for Kvinner 19 under norgescupen i Ål. På fellesstarten dagen før ble de også nummer to og tre.

TO OG TRE IGJEN: Nora Dokken Berget (t.v.) og Ingvid Tronstad Andersen ble nummer to og tre på lørdagens sprint for Kvinner 19 under norgescupen i Ål. På fellesstarten dagen før ble de også nummer to og tre. Foto:

Nora Dokken Berget fra Svene IL og Ingvild Tronstad Andersen fra IL Bevern ble nok en gang nummer to og tre i Kvinner 19-klassen under norgescupen i Ål.

DEL

Etter fellesstarten fredag, var det klart for sprint på lørdag. Og de to havnet på samme plassering som dagen før. Det gjorde også vinneren Anne Bunemann De Besche fra IL Try.

Dokken Berget skjøt feilfritt på de to skytingene og kom i mål på tiden 18.18,0, 31,9 sekunder bak De Besche, som også skjøt feilfritt. Tronstad Andersen måtte tåle én bom på stående og kom i mål på 18.30,0. Det holdt akkurat til bronse. Hun var 1,5 sekund foran Åsne Skrede fra Geilo IL.

Muligheter til junior-VM

Med to gode løp både fredag og lørdag har de to skiskyttertalentene, som begge er den del av Team Kongsberg, meldt seg på i kampen med tanke på junior-VM i Osrblie i månedsskifte januar/februar.

I den kampen er også Frida Tormodsgard Dokken fra Svene IL, selv om det ikke ble et helt topp løp på lørdag. Med to bom på stående ble hun nummer sju i Kvinner 18-klassen, 1.33,9 bak vinner Silje Owren fra Vingrom IL.

Tredjeplass

På fellesstarten fredag i Menn 18-klassen, ble det tredjeplass til Peder Fekjan Solheim. Han var 50,9 sekunder bak vinneren Martin Uldal fra Birkenes IL og 15,9 bak Trym Silsand Gerhardsen fra Tromsø Skiskytterlag. Alle de tre på pallen hadde seks bom.

På sprinten lørdag ble det for mange bom for Svene-gutten. To på liggende og fire på stående ble alt for kostbart på kun to skytinger. Han ble nummer 25 og var 3.03,1 bak fredagens nummer to, Silsand Gerhardsen, som var best på sprinten.

I klassen menn 17 ble det en åttendeplass på Vemund Kragh fra IL Bevern. Han måtte tåle fire bom på standplass og var 2.05,4 bak vinner Emil Hage Streitlien fra Folldal IF. Odin Dokken Berget fra Svene IL ble nummer elleve på sprinten. På fellesstarten dagen før ble han nummer åtte.

LES OGSÅ:

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som skjer i Kongsberg og Numedal. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags