Tormodsgard Dokken seiret i norgescupen

BEST: Frida Tormodsgard Dokken var best av alle i M18-klassen under norgescupsprinten i Os lørdag.

BEST: Frida Tormodsgard Dokken var best av alle i M18-klassen under norgescupsprinten i Os lørdag.

Artikkelen er over 1 år gammel

Svene IL-jenta var best av alle på lørdagens sprint i K18-klassen.

DEL

Tormodsgard Dokken fikk én bom på hver av de to skytingene på Hummelfjell TOS Arena i Os, men gikk som vanlig raskt i sporet. Det holdt til en tid på 21.38,6. Med det var hun 12 sekunder foran Amalie Denise Andersen fra Oslo Skiskytterlag. Hun hadde én bom mer enn Tormodsgard Dokken.

Vinnertiden til Svene-jenta hadde for øvrig holdt til tredjeplass i K19-klassen. Det hadde holdt til å slå alle de lokale konkurrentene òg. Ingvild Tronstad Andersen fra IL Bevern var best i den klassen med en åttendeplass etter to bom på siste skyting. Hun var 2.26,4 bak vinner Åsne Skrede fra Geilo IL. Nora Dokken Berget, Svene IL, ble nummer 14.

I K20-21 ble det en tiendeplass på Ane Einbu Baugerød fra IL Bevern. hun fikk to bom totalt og var 2.24,4 bak vinner Marit Ishol Skogan fra Steinkjer Skiklubb.

I M18 ble det en jevn kamp om pallplassene. Kun 5,9 sekunder skilte de tre første. Av dem, var det Peder Fekjan Solheim som måtte ta til takke med tredjeplassen. Svene-gutten skjøt fullt hus på første skyting, men ikke tre bom på siste skyting. Det ble én bom for mye. Han tok inn mye i sporet på vinneren Morten Tørnblad Sameien fra Fet Skiklubb (0–0) og andremann Raimond Haugom Strømvall fra Østre Toten Skilag (1-0), men havnet like bak begge i mål.

Lagkameratene Torstein Wingestad og Odin Dokken Berget ble henholdsvis nummer 12 og nummer 14 i M19 og M17.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som skjer i Kongsberg og Numedal. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags