(Drammens Tidende)

MJØNDALEN: Tidlig lørdag morgen rykket nødetatene til E134 i Mjøndalen etter melding om trafikkulykke.

– Enslig kjøretøy skal ha kjørt av veien. Ulykkessted skal være der to felt blir til et kjørefelt i retning Mjøndalen, skriver politiet på Twitter.

En mannlig fører i 20-åra fra Drammen skal ha kjørt av veien, og to lyktestolper er kjørt ned, forteller operasjonsleder i Sørøst politidistrikt, Espen Reite.

Lettere skadd

– Bilfører er undersøkt av ambulanse på stedet. Han fraktes til traumemottaket i Drammen for en sjekk, sier operasjonslederen.

Like før klokken halv ni lørdag morgen forteller påtroppende operasjonsleder Øystein Eikedalen at fører er lettere skadet.

Ifølge politiførstebetjent på stedet, Olav Kleiveland, har bilen kommet utenfor veikanten og fører har ikke klart å få bilen opp på veien igjen.

Mistenker ikke rus

– Det er ikke mistanke om rus, men det er litt tidlig å si årsaken til ulykka. Noe har skjedd. Fører fremstår som uskadd, men på grunn av høy hastighet, utløste airbager og stor kraft blir fører kjørt til sykehus for en sjekk.

Kleiveland opplyser at Vegtrafikksentralen er varslet om de to lyktestolpene som er kjørt ned, og at bilberger er rekvirert.

Videre sier politiførstebetjenten at det opprettes sak på utforkjøringen, men at politiet ikke har tatt beslag i mannens førerkort.