Jeg er bare så enig i at alle hundeeiere eller andre som låner eller kanskje bare er hjelper og hundelufter -vi må skjerpe oss!

Har tenkt på akkurat det samme når jeg går tur med «Lillegull » mitt firbente barnebarn og jeg ser «frozen poo poo» nærmest overalt. Så enkelt å plukke med seg, kast i nærmeste søppelkasse – eller ta med hjem. Plukk opp søpla di, plukk opp hundebæsjen din! Alt er forurensning og det handler om hygiene. Det er ditt og mitt ansvar.

Lokale forskrift om hundehold i Kbg Kommune sier at hundeeier er forpliktet til å fjerne avføring som hunden legger igjen langs offentlige veier i eller i andre områder som er tilgjengelige for allmennheten i tettbebygd strøk. Det betyr i praksis i hele Kongsberg by. Men ikke nok med det, hold dere fast, også utenfor tettbebygd strøk gjelder det samme. F.eks. badeplasser, turstier, skiløyper og parkmessige områder.

Jeg som innbygger tar ansvar for «Lillegull » og vil si fra om jeg ser brudd på hundeloven. Dvs. om du «driter i det». God tur til alle, to og firbente, store og små, vinter og vår.