Bysti-komiteen har vært ute på oppdrag og ryddet en meget godt brukt sti i disse dager.

Stien langs Lågen ved Gomsrud har en aktiv bever og Bysti-komiteen har hjulpet til med å få de største trærne ut av stien.
Området er mye i bruk i disse dager og mange er glade for at stien nede ved vannet igjen er åpen for ferdsel. Det ble også ryddet og ordnet rundt andre steder langs stien.

Det er tid for å gjøre stiene klare igjen etter en vinter, så med god avstand og motorsag er gjengen klar for å få stiene klare til turfolket.

Turistforeningen har også startet en bokstavjakt der du kan være med å sanke bokstaver. To poster hver uke. Disse var planlagt flyttet hver uke, men Ingunn i Turistforeningen oppdaget raskt at mange tenkte de skulle få henge. Så de første kommer opp igjen, og det blir mulighet for alle å ta bokstavene i eget tempo. Turene til bokstavene er lagt opp som kortere turer i nærmiljøet, som passer god enten som en lunsj- eller ettermiddagstur.

Det har også kommet en tilpasset merking av sti opp til Stanga, spesielt for barna. Starten er rett innenfor Daniel Barthsvei og løypa er merket med små smilefjes i barnas høyde.
For Barnas Turlag og familiemedlemmer i Kongsberg og Omegns Turistforening vil det også komme nyhetsbrev med tips til konkrete aktiviteter, så lenge en voksen med mail er knyttet til barnet og har sagt ja til å motta nyhetsbrev.

Samtidig har også Turistforeningen oppdatert flere av listene sine på turpostappen Sjekk Ut! Der finner du mange fine turmål og steder du kan sjekke inn digitalt. Kanskje kan vi klare å spre utfarten enda bedre enn vi allerede gjør ved at flere bruker denne. Vi har så mange flotte steder rundt Kongsberg, så her er det plass til alle.

Så selv, om ikke vi kan gå på tur sammen, håper vi at dette kan hjelpe alle til å komme seg ut i tiden vi har fremfor oss!