Gå til sidens hovedinnhold

Ukas sykkelpost

Artikkelen er over 1 år gammel

Nå er det endelig mulig å sykle trygt opp Saggrendabakkene/Meheiaveien. Derfor er posten lagt slik at vi kan ta denne turen nå. Posten kan tas med sykkel, til fots, i rullestol eller barnevogn. Husk smittevern, ikke bli stående ved posten, hold avstand til andre.

Saggrendabakkene

Koordinater: 59,6276°N / 9,5744° Ø

Ny E134 gjør at det nå er mulig å sykle Meheiaveien (Saggrendabakkene) nesten opp til Koppervollane bru. Turen opp Saggrendabakkene går langs kanten til juvet langs Kobberbergselva. Mye av skogen langs Kobberbergselva ble vernet som naturreservat i 2019, Kjerkebergåsen naturreservat. Verneverdiene i reservater knyttet til gammel barskog. Elveløpet langs Kobberbergselva har mange kulper med både bade- og fiskemuligheter, men det er bratt ned. Posten henger ved krysset mellom ny E134 og Meheiaveien/Saggrendabakkene på oversida av Vollåstunnelen.

Du registrerer dittpostbesøk ved å logge deg inn på www.turorientering.no. Vedførste gangs innlogging i 2020 må du velge klubb – Velg Buskerud og deretter Kongsberg OL. Velg Turer, Ukas Sykkelpost 2020 og Poster og registrer ditt postbesøk. Husk å notere koden når du er på posten, det er denne du trenger for å «klippe» i klippekortet på nett.

Ta gjerne et bilde, del på Instagram, tagg med #sykkelpostkongsberg.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.