Vil du dele din kjærlighetshistorie i Lp?

FORELSKET: Vil du fortelle hele verden hvor flott din kjære er? Tips Lp!

FORELSKET: Vil du fortelle hele verden hvor flott din kjære er? Tips Lp! Foto:

Mange benytter anledningen til å feire kjærligheten på Valentinsdagen. Nå leter vi etter dere som har lyst til å dele kjærlighetshistorien med Lps lesere.

DEL

Kjærlighet oppstår på mange måter, og det heter at kjærlighetens veger er uransakelige.

Hvordan er din kjærlighetshistorie? Er dere er av den ekstra romantiske-, den mer tradisjonelle- eller kanskje den utradisjonelle typen?

Kanskje det ble klaff med barndomskjæresten, eller kanskje du har brukt lang tid på å finne «den rette» via ulike datingapper.

Noen må også langt av gårde for å finne sin livsledsager.

Ta kontakt med oss

I forbindelse med Valentinsdagen den 14. februar ønsker vi å skrive om folk i alle aldre som vil dele sin kjærlighetshistorie med våre lesere. Kanskje kan du benytte anledningen til fortelle hele Kongsberg og Numedal om hvor fantastisk din kjæreste er?

Ta kontakt dersom du har en historie å fortelle, eller tips oss om personer du tror vil fortelle om sin kjærlighet.

Send tips via vår Facebook-profil eller på epost: redaksjonen@laagendalsposten.no

FAKTA VALENTINSDAGEN

Valentinsdagen (St. Valentine's Day), også kalt alle hjerters dag og kjærlighetsdagen, er en dag som feires 14. februar, og er en feiring av kjærlighet og romantikk.

Feiringsskikken oppstod på slutten av 1500-tallet, og har antagelig opphav i folkelig tro på at fuglene begynte å pare seg på denne dagen. Et annet mulig opphav er som en overlevering av de romerske Lupercalia-festlighetene.
Tidligere var dagen en festdag for to martyrer med navn Valentinus.

Valentinsdagen feires i engelsktalende kulturer og i Frankrike, men har i senere år også spredt seg til Skandinavia.

I Norge ble det i 2015 omsatt valentinsdagsprodukter for anslagsvis 255 millioner kroner.

Dagen markeres ved kjøp av gaver og sending av kjærlighetsbrev eller -kort, ofte anonymt, og har således fått et kommersielt preg. I Ghana har turistmyndighetene omdøpt dagen til «den nasjonale sjokoladedagen» for å gi dagen et bedre rykte, og øke etterspørselen etter ghanesisk sjokolade.

Artikkeltags