Ung Kultur Kongsberg, nå også med podcast!

Av

Ung Kultur, Kongsberg kommune har i disse koronatider gått nye veier, og nå er vi i gang med podcasten «Bakrommet».

DEL

Innsendt På «Bakrommet» får du høre ungdommens stemme, med aktuelle temaer. Her deler ungdom sine drømmer, bekymringer og interesser, og hver episode har sitt tema. Vi har allerede lansert «Koronatid og hjemmeskole», «Koronatid og russetid» og «Koronatid og tilbake til skolen», som kan høres på Spotify og Apple Podcast.

På Bakrommet er det ungdomsmedvirkning i alle ledd, vår unge redaktør Elham Valizadeh sier hun syns podcasten er blitt fin, og viser fram Kongsbergs ungdom og kultur på en god måte. Trym Norum Graven er elev på kulturskolen og trommeslager i korps, og på Bakrommet debuterer han som komponist til kjenningsmelodien, jinglen til Bakrommet.

I de neste episodene skal vi høre duoen Emilie Ingebrigtsen og Carl Abrahamsen som snakker om sine drømmer for musikken, og framfører egen musikk. «Det var en veldig hyggelig opplevelse, hvor vi spilte et par sanger og snakket om framtidsplanene våre», sier Carl. Og Emilie legger til «Det var en morsom og artig opplevelse».

Robin Walberg Nicolaysen og Mika Mandt Meling skal snakke om sin interesse for Cosplay. «Det var morsomt å få komme å snakke om noe jeg er så glad i, og som ikke så mange vet noe om fra før av» sier Mika
På «Bakrommet» har vi også invitert inn utekontakt Bente Bjørdal, som snakker over teamet «Klining og sånt». I de neste episodene inviterer vi ungdom til å komme med aktuelle spørsmål til utekontaktene.

«Bakrommet» er laget av Ung Kultur, Kultur og velferd Kongsberg Kommune. Du kan abonnere på «Bakrommet» på Spotify og Apple Podcast. Det er ungdomskonsulent Barbar Schmitt som er produsent og programleder for podcasten. Og vår mentor er NRK radio-veteran Arnfinn Sørensen, gjennom Frivilligsentralen.

Send inn tekst og bilder «

Send oss en artikkel fra et arrangement du ønsker å dele i Laagendalsposten.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.