Denne helgen er det nemlig nok å velge mellom dersom du vil gjøre noe annet enn å henge med venner og se på Netflix. Her er noe av det. Dersom du vil ha noe politisk påfyll holder Sosialistisk Ungdom sin klimakonferanse denne helgen. Der kan du hoppe dypere inn i klimapolitikken, og lære mer om forandringene som skjer på kloden vår. Samtidig arrangerer Rød Ungdom Femfest, en feminismefestival der du kan lære mye om forskjellige typer feminisme. Begge arrangementene foregår i Oslo hele denne helgen, og alle kan komme.

NOAH holder også sitt årlige fakkeltog mot pels denne lørdagen, og for å være med trenger du rett og slett bare å møte opp på Youngstorget klokken halv seks. Det er den 24. gangen fakkeltoget går av staben, så det er nødt til å være en suksess!

Hvis du ikke har anledning til å dra til hovedstaden, trenger du ikke dra lenger enn til EnergiMølla for å delta i fakkeltog, der det blir arrangert et fakkeltog samt en veldedighetskonsert til inntekt for Syria og flyktningene. Dørene åpner kl. 19.00. Men så klart – dersom du fortsatt bare har lyst til å henge med venner og se Netflix, er det helt greit. Det skal likevel nevnes at det finnes mange morsomme brettspill dersom du vil få litt variasjon, og det er mange bra filmer på kino for tiden!