For deg som er samfunnsinteressert

Illustrasjonsfoto

Illustrasjonsfoto Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Ukas anbefaling

DEL

Ukas anbefalingEr du interessert i samfunnet? Synes du økonomi, politikk og samfunnsfag er spennende? Hvis du går på videregående, eller begynner til høsten, burde du benytte deg av muligheten til å delta på Young Ambassadors!

Young Ambassadors er et utdanningsprogram for samfunnsengasjert ungdom, som går parallellt med skoleåret. Formålet med programmet er å gi ungdom mer kunnskap og økt innsikt i hvordan samfunnet fungerer, og alle de forskjellige delene av det. Gjennom seminarer lærer man om temaer som diplomati, økonomi, kultur, radikalisering, politikk, miljø, teknologi og mye mer.

Når man deltar på Young Ambassadors får man også en mentor på bakgrunn av interessene dine, og skal veilede deg og hjelpe deg med å nå målene dine. I enkelte tilfeller, også å begrense dem, så du ikke overarbeider deg selv.

Young Ambassadors-programmet er en fin mulighet til å møte nye mennesker og tilegne seg ny kunnskap. Det gjør skoleåret mye bedre, og man sitter igjen med utrolig mye. Å delta i programmet gir også fordeler i flere fag på skolen.

Oppsummert er Young Ambassadors en av de avgjørelsene man ser tilbake på, og takker seg selv for. Selv om det til tider kan være litt slitsomt å miste skoletimer er det definitivt verdt det. Young Ambassadors anbefales på det sterkeste!

Artikkeltags