Ettersom sommerferien er cirka 2 måneder har man lett for å kunne kjede seg litt, spesielt de dagene det er dårlig vær.

Til disse dagene anbefaler vi å lage seg noe god mat, eller ha godteriet klart for så å se på noen av seriene vi har å anbefale.

LES OGSÅ: Elvebredden og byutvikling

Brooklyn Nine Nine:

Den tullete og barnslige Jake Peralta (Spilt av Andy Samberg) utgjør en ekstremt god komiker og en enda bedre etterforsker.

Serien tar for seg en veldig lik stil til The Office ved at de latterliggjør hverdagslige ting vi ellers ikke ville lagt merke til.

Noe av det som holder deg sittende og se på er hvordan personene utvikler seg over serien.

LES OGSÅ: Savner du en liten (og muligens overkjørt) pakke?

Manhunt: Unabomber:

Om du er mer interessert i spenning passer kanskje Manhunt: Unabomber mer for deg.

Serien tar for seg historien til Theodore Kaczynski, en amerikansk terrorist som sendte brevbomber på slutten av 1970-tallet.

Det er opp til Jim Fitzgerald (FBI) å fange han. Det som er interessant å se er forholdet mellom Fitzgerald og gjerningsmannen.

LES OGSÅ: Andreas (14) har fulgt brannvesenet i en uke

Black Mirror:

Dette er serien som er den mest dystre.

Serien tar for seg situasjoner der etiske og moralske spørsmål om teknologi stilles. Episodene ender som oftest i tragedie, men du blir etterlatt med en større bevissthet for din egen bruk av teknologiske duppeditter.

Alt i alt er serien underholdende, og for dem som liker seriene sine litt mørke, er Black Mirror noe av det bedre.

LES OGSÅ: Ronny og Heidi koste seg på den nye kafeen

The Blacklist:

Serien handler om en kriminell mann ved navn Raymond Redington. I første episode melder han seg inn til politiet med ett ønske å kunne jobbe med dem. Raymond og politiet lager en avtale og sammen feller de flere av tyvene på Raymonds «svarteliste».

Serien er for dem som liker krim og spenning.

Reign:

Dette er en serie for dem som liker gammeldags drama og kongeriker. Serien handler om Mary queen of Scots, og hennes reise igjennom livet.

Hun blir giftet bort ung, og alt virker til å være fryd og gammen, men hun skulle bare vist hvor det endte. Denne serien er veldig interessant og bygger på historien og Mary.

Serien er verdt å gi ett forsøk.

LES OGSÅ: Må redusere tre-fem årsverk