Likevel har bandet nå beveget seg utenfor kun musikk og hiphop, kunsten deres har nemlig nådd langt lengre enn kun til hiphop tilhengerne. Karpe Diem har laget en film som nærmere forklarer Heisann Montebello prosjektet deres. Som innebærer tre utsolgte Oslo Spektrum konserter i løpet av tre dager, musikkvideoer til hver eneste låt i albumet, hyllest fra fans og kritikk fra politikere. Noe som har ført til at de har vunnet flere prestisjefylte priser.

 

Denne kunstneriske filmen treffer virkelig og vekker følelser hos filmtitteren, dette følte vi på til de grader. Underveis i filmen følte vi på flere gåsehud øyeblikk, samtidig som vi ofte følte oss rørt til et punkt der vi var på kanten til å gråte.

Les også: UNG søker nye "unger" 

Avsluttende gikk vi ut av kinosalen og følte oss inspirerte. Denne filmen er et av de bedre kunstneriske filmene, og Karpe Diem har nå virkelig markert seg som legender innenfor musikk. Dessverre er det slik at filmen kun ble vist i en tidsramme over 4 dager, fra torsdag (07.11) til og med søndag (10.11). Da må man heller bare nøye seg med låter, musikkvideoer og kunsten Heisann Montebello prosjektet har levert. Om man har gått lei, så anbefales de to nyeste låtene til bandet, som kom ut natt til mandag (11.12). Som en siste del av Heisann Montebello prosjektet.