En flyhistorie

Man kan legge merke til mye hvis man følger med

Man kan legge merke til mye hvis man følger med Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Han sitter der alene, rett ovenfor meg. Det er kun en av to midtganger på flyet som skiller oss.

DEL

Han ser ut som en snill mann, og det vet jeg han er fordi han ga den lille kakebiten han fikk med middagen, til en barnefamilie. Han sitter der. Han bestiller seg en brus, plutselig ser han seg rundt som om han er redd for å bli oppdaget for noe, og det er han.

Kysten er klar og han drar vikingfjord-flasken han kjøpte på taxfree-en opp av lomma. Flaska mangler allerede 1/3 av innholdet. Han fyller halvt om halvt med vikingfjord og brus i glasset, rører og drikker. Flasken går tilbake i lomma og blir tviholdt på. Han er redd for å bli oppdaget. Og sånn fortsetter historien. Tre brus, halvt om halvt vikingfjord, til den nesten er borte. I tillegg har han tatt minst 2 piller. Hva slags piller det var vet ikke jeg, men han slukte de med alkoholen som om det var vann.

Han satt til slutt og skalv, og slet med å sette ting på plass slik han prøvde på, men det gikk etter hvert. Han tviholdt på flasken under genseren sin, og det var lett å se at han prøvde å skjule noe, men han ble ikke oppdaget.

Det var trist å se på han. Flyet landet, og restene ble tømt i en soloflaske. En hel vikingfjord hadde blitt konsumert i skjul på flyet. Jeg vet han var snill, for han slapp familier foran seg, før han gikk ut selv.

Artikkeltags